Fout tijdens installatie van programma in Windows 7

De volgende versie van Kaspersky Safe Kids kan niet worden geïnstalleerd in Microsoft Windows 7 als de volgende updates niet zijn geïnstalleerd:

Er treedt een installatiefout op doordat Microsoft het algoritme voor de ondertekening van modules en stuurprogramma's van programma's van andere ontwikkelaars heeft geüpdatet. Modules en stuurprogramma's van programma's van andere ontwikkelaars (zoals Kaspersky) worden nu ondertekend met het SHA256-hash-algoritme. U moet updates KB4490628 en KB4474419 installeren, zodat de modules en stuurprogramma's van Kaspersky Safe Kids kunnen worden ondertekend met het SHA256-hash-algoritme.

Gebruik een van de volgende methoden om de updates te installeren.

Updates installeren met Windows Update

Als de automatische installatie van updates is uitgeschakeld op de computer:

1. Ga naar het menu Start en selecteer Configuratiescherm → Systeem en beveiliging → Windows Update.

U ziet nu het venster van Windows Update.

2. Selecteer links in het venster van Windows Update de optie Instellingen wijzigen in het menu.
  3. Selecteer in het weergegeven gedeelte Belangrijke updates de optie Updates automatisch installeren (aanbevolen).

Alle noodzakelijke updates worden automatisch gedownload en geïnstalleerd op de computer.

Als u de automatische installatie van updates niet wilt inschakelen, kunt u het systeem ook handmatig updaten.

Service Pack 1 handmatig installeren als deze nog niet is geïnstalleerd

Als u Windows 7 op de computer gebruikt en de Service Pack nog niet hebt geïnstalleerd, moet u eerst Service Pack 1 (KB976932) installeren.

Zo installeert u de update Service Pack 1:

1. Ga naar de Microsoft Update-catalogus.
  2. Selecteer de versie van het besturingssysteem van de computer en klik op de knop Downloaden.
  3. Download de update naar de computer door op de koppeling in het geopende venster te klikken.
  4. Installeer de update.

KB4490628 handmatig installeren

Zo installeert u KB4490628 handmatig:

1. Ga naar de Microsoft Update-catalogus.
  2. Selecteer de versie van het besturingssysteem van de computer en klik op de knop Downloaden.
  3. Download de update naar de computer door op de koppeling in het geopende venster te klikken.
  4. Installeer de update.

KB4474419 handmatig installeren

Zo installeert u KB4474419 handmatig:

1. Ga naar de Microsoft Update-catalogus.
  2. Selecteer de versie van het besturingssysteem van de computer en klik op de knop Downloaden.
  3. Download de update naar de computer door op de koppeling in het geopende venster te klikken.
  4. Installeer de update.